Ga naar hoofdinhoud
Over ons

Wij zijn Maatje Meer? Nou En! gestart in 2008. Ons doel: mooie kleding voor ieder figuur en elke leeftijd! Een focus op styling in plaats van maat of leeftijd. Kleding is zo bepalend voor hoe je je voelt en wat je uitstraalt. Of je nou op een feestje, een date of sollicitatiegesprek bent, je straalt veel meer zelfvertrouwen uit als jij je goed voelt in jouw look!

Onze specialiteit is modestyling. Onze verkoopstylistes staan altijd voor je klaar om met je mee te denken. Of je nou op zoek bent naar die ultieme jeans waarin jouw curves perfect uitkomen of een ´dress to impress´ waarmee jij een verpletterende indruk maakt op elk feestje. Wij weten alles van denim, de verschillende figuurtypes en helpen je graag met advies over kleuren die bij jou passen en stoffen die matchen met jouw kledingeisen.

Klantenkaart

Schrijf u nu in voor de klantenkaart van Maatje Meer? Nou en! Uw aankopen worden digitaal bijgehouden en bij besteding van een bedrag van €500,- (uitgezonderd acties en andere kortingen) ontvangt u € 15,- korting op uw volgende aankopen.

Back To Top